Kiharat ja lyhyet hiukset – muotoile hiuksesi kolmella eri tavalla

Kiharat ja lyhyet hiukset – muotoile hiuksesi kolmella eri tavalla

Kaja Definen kampaajatiimistä neuvoo, kuinka kiharrat ja muotoilet lyhyet hiuksesi kolmella tavalla! Hiustyylejä voi olla kolme erilaista - tai jos haluat muuttaa hiusten muotoilua päivän aikana.

Define Natural Hold HiuskiinneTarvitset:

  • Pari hiuspinniä
  • Kiharrin tai kiharruspuikko
  • Define Original Kuivashampoo, joka saa hiukset näyttämään vastapestyiltä ja raikkailta. Se sopii täydellisesti myös pohjaksi kampauksen muotoiluun.
  • Define Natural Hold Hiuskiinne, jolla saat luonnollisen ja kestävän Se antaa kiiltoa hiuksille ja se on helppo harjata pois.
Define Original Kuivashampoo

Kiharat - muotoile hiukset vaihe vaiheelta

Vaihe 1. Suihkuta Define Original Kuivashampoota hiuksiin saadaksesi volyymia ja raikastaaksesi hiukset.

Vaihe 2. Valmistele kiharrettava hiusosia kiinnittämällä noin 2/3 hiuksista pään päälle pois kihartamisen tieltä. Jos hiuksesi ovat kovin lyhyet, osiot voi kiinnittää pienemmissä osissa.

Vaihe 3. Aloita kihartaminen alimmasta vapaasta hiusosiosta ja kun se on valmis, vapauta puolet pään päälle kiinnitetyistä hiuksista ja kiharra tämä osio seuraavaksi.

Vaihe 4. Lopuksi vapauta loput pään päälle kiinnitetyistä hiuksista ja kiharra ne vaakasuoraan kohti takaraivoa.

Vaihe 5. Tee keskijakaus, puristele kiharoita käsin kasaan ja viimeistele kiharat Define Natural Hold Hiuskiinteellä.

Kiharat extravolyymilla

Haluatko tuuhean kiharakampauksen trendikkäämpään ilmeeseen? Noudata samaa prosessia kuin yllä, mutta tee sivujakaus haluamaasi kohtaan ja asettele etuhiuksesi toispuoleiseksi. Lopuksi suihkuta kiharoihin Define Natural Hold Hiuskiinnettä.

Klassiset kiharat

Tai entä klassiset kiharat? Noudata ylläolevia vaiheita ja lopuksi sinun tarvitsee vain harjata hiuksesi läpi ja voilà – olet valmis.

Takaisin artikkeleihin