Ammattilaistiimi

Definen kampaajatiimin perusti vuonna 2002 Lise Holm-Glad, joka toimii tiimin vetäjänä vielä tänäkin päivänä. Kampaajatiimillä on erittäin tärkeä rooli uusien Define-tuotteiden testaamisessa ja hyväksymisessä – näin voimme taata korkean laadun sekä nykyisille että tuleville tuotteille. Jokainen Define-tuote on kehitetty yhteistyössä pohjoismaisten kampaajien kanssa.

 

LISE HOLM-GLAD

Lise on toiminut Definen kampaajatiimin vetäjänä aivan alusta asti – vuodesta 2002. Lisellä on vuosien kokemus kampaajana, stylistina ja meikkitaitelijana. Hän on myös toiminut opettajana parturi-kampaajakouluissa sekä järjestänyt kursseja kotimaassaan Norjassa ja ulkomailla. Lise on lisäksi palkittu työstään muodin ja valokuvauksen parissa New Yorkin Art & Fashion Groupin toimesta.

 

KAJA JOHANNESSEN

Kaja Johannessen

Kaja on toiminut kampajaana vuodesta 2002. Hänellä on ollut myös jännittäviä tehtäviä norjalaisen tv-kanava TV2:n ohjelmissa, mukaan lukien Suomessakin tunnetun Idolsin kulisseissa. Nykyisin hän työskentelee päätoimisesti Definen omassa kampaamossa, joka sijaitsee Oslossa.

 

 JULIA SKJELBRED

Julia Skjelbred

Julia on ollut kampaaja ja meikkitaitelija jo vuodesta 2002. Hän lisäksi työskennellyt hiusstylistina Lontoon Fashion Weekillä sekä Huippumalli haussa -ohjelmassa. Julia järjestää myös kursseja hiusten muotoilun parissa.

 

KINE SNEEN

Kine Sneen

Kine on aloittanut kampaajan työt vuonna 1993. Kine on järjestänyt useita erilaisia kursseja ja näyttelyitä kampaajille. Hänet on savuttanut myös useita palkintoja uransa aikana ja pyörittää nykyään omaa kampaamoaan Trondheimissa.

 

ANN KRISTIN STOREVOLD

Ann Kristin Storevold

Ann Kristin on työskennellyt kampaajana vuodesta 2000. Nykyisin hän työskentelee freelancerina kampaajana, meikkitaitelija sekä hiusstylistina. Hän on tehnyt keikkoja mm. erilaisten aikakauslehtien kuvauksissa, TV:ssä sekä muotinäytöksissä.

  

LISE FINDEN

 Lise Finden

Lise on työskennellyt kampaajana vuodesta 1996. Hän on työskennellyt muun muassa Alex Frisørin palveluksessa Oslossa sekä Klipperietissä Tromssassa. Vuodesta 2007 lähtien Lise on työskennellyt Uniklipp AS:ssa toimitusjohtajana.

 

UNA NAMLØS

Una Namløs

Una aloitti kampaajan työt vuonna 2009. Hän on työskennellyt sekä kampaajana että hiusstylistina, ja vetää nykyään omaa kampaamoketjuaan Grenlandissa.  

 

JON INGE LILLENG

Jon Inge Lilleng

Jon Inge on toiminut kampaajana jo vuodesta 1998. Hän perusti Hair Zone kampaamon vuonna 2008.  Lisäksi Jon Inge on toiminut vetäjänä useilla eri kursseilla.

 

ISABELL DELMANN

Isabell Delmann

Isabell on toiminut kampaajana vuodesta 2012 ja sen lisäksi toiminut opettajana kampaajakoulussa. Nykyisin hän työskentelee Definen omassa kampaamossa Oslossa.