Näin käytät kuivashampoota

Näin käytät kuivashampoota

Jos hankit vain yhden muotoilutuotteen, valitse kuivashampoo!

Definen kampaajatiimin vetäjä Lise Holm-Glad kehuu kuivashampoota. Se on suihkemuodossa olevaa kevyttä jauhetta, joka imee rasvaa ja kosteutta. Kuivashampoo sopii kuitenkin muuhunkin käyttöön pesun tarpeessa olevien hiusten piristämiseen.

Kuivashampoo on mahtava tuote, koska se puree rasvoittuviin hiuksiin. Itse käytän kuivashampoota myös puhtaisiin hiuksiin, sillä se antaa ryhtiä ja tuuheutta, Lise sanoo.

Kuivashampoo on erinomainen muotoilutuote myös valmisteluvaiheessa ennen kampausten tekoa tai hiusten letitystä. Hiukset saavat siitä rakennetta ja pitoa, jota tarvitaan kampauksissa.

Kuivashampoo tuokin upeasti tekstuuria ja tukea, joten pohjustat sillä upean kampauksen.

– Hiussoljet, hiuspinnit ja muut hiusvälineet pysyvät paremmin hiuksissa, joissa on pieni suihkaus kuivashampoota, Lise neuvoo.

Kuivashampoo sopii erinomaisesti myös otsatukan laittamiseen, sillä sehän latistuu nopeasti etenkin, jos otsa hikoaa tai hiukset rasvoittuvat herkästi. Muutama suihkaus kuivashampoota, ja otsatukka on taas suihkunraikas.

Kuivashampoo ei ole haitallista hiuksille

Muotoilutuote, joka pelastaa pesemättömät hiukset ja parantaa vastapestyjen hiusten rakennetta? Kuulostaa unelmatuotteelta jo sinällään! Mutta parasta on, että kuivashampoo ei kuluta hiuksia.

– Totta se on: kuivashampoo ei vahingoita hiuksia. Sitä ei myöskään tarvitse pestä pois samana päivänä, ellei halua. Jos kärsit rasvoittuvasta hiuksista, jotka nuupahtavat, voit korvata hiustenpesun kuivashampoolla, hiusasiantuntija Lise kertoo.

Kuivashampoota ei kuitenkaan voi harjata pois, vaan se täytyy pestä pois.

– Kun tunnet, että hiukset ovat likaiset, on perinteisen vesipesun aika oikealla shampoolla, Lise neuvoo.

Kuivashampoon käyttö antaa hiuksiin mattapinnan, mikä on luonnollista tuotteen jauhemaisen koostumuksen vuoksi. Ellet halua mattaa kampausta, levitä kuivashampoo hiusjuuriin alakautta.

Mattapinta on oikeastaan koko tuotteen idea. Siksihän sen alkuperäinen käyttötarkoitus onkin rasvoittuneille hiusjuurille.

  1. Oletko jo testannut ruskeille hiuksille tarkoitettua Define Brunettes Kuivashampoota?

Miten kuivashampoota käytetään?

  1. Nosta hiuksia osissa ylös.
  2. Pidä kuivashampoota noin 10 cm:n päässä päänahasta ja suihkuta kuivashampoota hiusten tyveen alakautta.
  3. Hiero sormenpäillä kuivashampoota hiusten tyveen tai harjaa hiukset, niin kuivashampoo levittyy hiuksiin niitä tuuheuttaen.
Takaisin artikkeleihin