Define Pure Blonde SIlver Shampoo – Puhtaan vaaleat hiukset hellävaraisesti

Define Pure Blonde SIlver Shampoo – Puhtaan vaaleat hiukset hellävaraisesti

Vaaleista hiuksista puhuttaessa hiusten kellastuminen on yleisin haaste vaaleahiuksisille. Varsinkin kesän jälkeen, auringolle ja kuumuudelle altistuneet hiukset ovat menettäneet kirkkaan, kylmän sävynsä. Myös kampaajalla käynnin jälkeen hiukset kellastuvat luonnollisesti ajan myötä, kun kampaamossa käytettyjen väriaineiden vaikutus haalistuu pesun yhteydessä.  Tähän kaikkien vaaleiden, raidoitettujen ja harmaiden hiusten haasteeseen ratkaisu on hiuksia hoitava uutuus Define Pure Blonde Silver shampoo. Lisäämällä hopeashampoon osaksi vaaleiden hiusten hiustenhoitorutiinia, pystyt kotikeinoin ylläpitämään hiusten raikasta ilmettä pidempään ja välttämään turhia kampaamokäyntejä!  

Mikä on hopeashampoo ja mihin sen teho perustuu? 

Violetti shampoo, hopeashampoo, sininen shampoo – rakkaalla lapsella on monta nimeä ja nimiviidakossa voi helposti mennä sekaisin. Nimestä huolimatta kaikille hopeashampoille yhteistä on se, että ne pehmentävät lämpimiä sävyjä hiuksissa niiden sisältämien väripigmenttien avulla, jotka taittavat epätoivottuja sävyjä hiuksista. 

Violetti ja keltainen ovat toistensa vastavärejä, joka tarkoittaa sitä, että violetti ja keltainen neutraloivat toisiaan. Eli Pure Blonde Silver Shampoon purppuranpunaiset pigmentit auttavat poistamaan keltaisia ​​sävyjä hiuksista. 

Lisäksi vaaleat - ja erityisesti vaalennetut - hiukset tarvitsevat paljon kosteutta. Siksi Define Pure Blonde Silver -shampooseen on lisätty hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka pehmentävät ja lisäävät kiiltoa hiuksiin. Tehden hiuksista puhtaan vaaleat, kosteutetut ja pehmeän tuntuiset!  

Kuinka käyttää violettia shampoota? 

Puhtaan vaalean sävyn ylläpidon salaisuus on hopeashampoon säännöllinen käyttäminen. Mitä keltaisemmat hiukset ja mitä kylmemmän lopputuloksen haluat, sitä useammin hopeashampoota suositellaan käytettävän. Define Pure Blonde Silver -shampoo soveltuu päivittäiseen käyttöön, sen hoitavia ainesosia sisältävän koostumuksen vuoksi. Voit helposti säädellä lopputulosta pesutiheyden avulla, sillä hiusten väri muuttuu ajan asteittain raikkaammaksi. Shampoon violetti koostumus ei tarhaa käsiä, kylpyhuoneen kaakeleista puhumattakaan!  

Define Pure Blond Silver shampoo -shampoopullo ja Define Strength & Volume -hoitoainepullo

Käytä violettia shampoota samalla tavalla kuin tavallista shampoota. Vaahdota tuote hieromalla sitä käsissä ennen kuin hierot se hellävaraisesti päänahkaan ja hiuksiin. Anna shampoon vaikuttaa muutama minuutti ennen perusteellista huuhtelua. Pese hiuksesi kahdesti parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. 

Erittäin kellastuneille hiuksille suosittelemme tehokäsittelyä. Levitä shampoo tällöin kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ennen kuin huuhtelet ja peset hiukset normaalisti. 

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, viimeistele pesu hiustyypillesi sopivalla Define hoitoaineella, joka hoitaa ja antaa hiuksillesi lisäkosteutta.  

Testaa uutuus Define Pure Blonde Silver Shampoo ja ihastu raikkaan vaaleisiin hiuksiisi uudestaan! 

 

Takaisin artikkeleihin