3 helppoa kampausta festareille

3 helppoa kampausta festareille

Kesä ja festarit edessä! Voi olla vaikeaa pitää hiukset puhtaina koko festareiden ajan, mutta näillä yksinkertaisilla kampauksilla saat kauniit hiukset - vaikka ne hieman likaantuisivatkin.

Nämä kolme kampausta sopivat täydellisesti pitkiin festaripäiviin, jolloin voit keskittyä nauttimaan olostasi. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miltä hiuksesi näyttävät ja rasvoittuvatko ne. Ja vaikka rasvoittuisivatkin, tarvitset vain vähän kuivashampoota ja festarihiustyyli on kuin uusi.

Hiukset on itse asiassa helpompi laittaa ja letittää, jos niitä ei ole juuri pesty! Ennen kampauksen tekemisen aloittamista on hyvä idea laittaa hiuksiin Define Original Kuivashampoota. Näin on helpompi työskennellä hiusten kanssa kampauksen teko vaiheessa.

Minkälaisen festarikampauksen haluat?

Yksi vaihtoehto festareille on klassisen ranskalaisen letti, joka kannattaa letittää melko tiukaksi, jotta se kestää pidempää hyvänä festareilla. Vinkki: lopuksi kannattaa hieman löystyttää letitettyjä hiusosoita, jotta letti näyttää tuuheammalta.

Voit myös kokeilla jotakin näistä yksinkertaisista festarikampauksista:

Nuttura letillä

Vinkki: Aloita aina valmistelemalla hiukset Define Original Kuivashampoolla, jotta hiukset eivät luisu letittäessä ja letistä tulee tuuheamman näköinen.

Vaihe 1. Taivuta pääsi alaspäin ja harjaa kaikki hiuksesi eteen.

Vaihe 2. Aloita letittäminen niskasta ja jatka kohti takaraivoa.

Vaihe 3. Jatka letittämistä, kunnes saavutat pään korkeimman kohdan.

Vaihe 4. Kiinnitä kaikki hiukset ponnarilla pään päälle ja kieputa hiukset kauniiksi nutturaksi. Kiinnitä nuttura pinneillä. 

Nuttura ja irokeesi letti

Vaihe 1. Ennen aloittamista kiharra hiuksesi isoilla kihartimella, jotta saat pehmeät kiharat ja volyymit hiusten alaosaan.

Vaihe 2. Aloita hiusten letittäminen otsalta ja lisää hiusosioita lettiin, kunnes saavutat pään korkeimman kohdan. Kiinnitä letti kuminauhalla.

Vaihe 3. Lisää lettiin volyymia löystyttämällä letin hiusosioita.

Vaihe 4. Tee ponnarilla kiinnitetystä hiusosiosta pään päälle nuttura ja kiinnitä se pinneillä. Viimeistele kampaus Define Extreme Hold Hiuskiinteellä, jotta kampaus ja kiharat pysyvät. 

Boheemi kampaus solmulla

Vaihe 1. Kiharra hiuksesi suurella kihartimella, kiharruspuikolla tai laineraudalla.

Vaihe 2. Ota edestä molemmilta puolilta pienet hiusosiot.

Vaihe 3. Tee hiusosiosta solmu taakse ja varmista, etteivät niskan hiukset joudu solmuun mukaan.

 Vaihe 4. Kiinnitä solmu pinneillä. Viimeistele kampaus Define Natural Hold Hiuskiinteellä lisäämään kampauksen kestävyyttä. 

Takaisin artikkeleihin