Helppo juhlakampaus lyhyille hiuksille

Helppo juhlakampaus lyhyille hiuksille

Etsitkö helppoa juhlakampausta? Joskus voi olla vaikeaa ja turhauttavaa muotoilla lyhyitä hiuksia juhliin. Mutta sen ei tarvitse olla vaikeaa! Kaja, Definen kampaajatiimistä, opastaa miten hiukset voi laittaa helposti ja miten saat superraikkaan juhlakampauksen lyhyisiin hiuksiin.

Kaja on jo kihartanut hiukset valmiiksi sekä käyttänyt Define Original Kuivashampoota, joka saa hiukset näyttämään vastapestyiltä ja raikkailta. Lisäksi sillä saat helposti lisättyä tuuheutta hiuksiin.

Tarvitset:

Helppo juhlakampaus vaihe vaiheelta:

Vaihe 1. Aloita otsatukasta. Tee sivujakaus ja aseta hiukset vinosti kohti korvaa.  

Vaihe 2. Muotoile otsatukka. Koska hiukset on jo valmiiksi kiharrettu, on otsatukka helppo saada haluttuun muotoon. Käytä Define Extreme Hold Hiuskiinnettä säilyttääksesi valitsemasi muodon.

Vaihe 3. Aloita sitten otsahiusten vastakkaiselta puolelta kieputtamaan hiuksia tiukasti kohti otsahiusten puolta. Varmista, että kieputetun hiusosion muoto näyttää hyvältä. Kun saat hiukset kieputettua toiselle puolelle, kieputa mukaan myös sen puolen vapaat hiukset. Kieputa yhdistetyt hiusosiot hiusten latvaan saakka ja, kun kieputus on valmis, kiinnitä se tiukasti pinneillä pään sivuun.  

Vaihe 4. Kiinnitä otsahiukset nutturaan hiuspinneillä tai hiussoljella. Halutessasi voit käyttää myös kuminauhaa.  

Vaihe 5. Varmista, että hiusten muoto on haluamasi ja suihkuta lopuksi koko kampaukseen Define Extreme Hold Hiuskiinnettä, jotta saat hyvän pidon ja kestävän kampauksen juhliin.

 

Takaisin artikkeleihin