Kaunis kampaus pitkille hiuksille

Kaunis kampaus pitkille hiuksille

Oletko häissä morsiamena tai vieraana? Vai saitko kutsun ristiäisiin tai rippijuhliin? Tämä pitkille hiuksille sopiva romanttinen kampaus kruunaa monet erilaiset juhla-asut, eikä sitä ole myöskään vaikea tehdä.

Hiusten laittaminen tärkeää tilaisuutta varten voi tuntua haastavalta, mutta tyylikkään kampauksen ei tarvitse olla monimutkainen. Pärjäät kyllä, kunhan valmistaudut kampauksen tekemiseen hyvin! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Valmistelut helpottavat kampauksen tekoa ja saavat kampauksen kestämään pidempään. Suihkuta hiuksiin ensin Define Original Kuivashampoota, sillä se tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja antaa pitoa kampaukseen.

Näitä tarvitset:

Ohje:

Vaihe 1. Valmistele hiukset kampauksen tekoa varten suihkuttamalla niihin kuivashampoota. Harjaa hiukset ja selvitä takut. Sitten aloitetaan!

Vaihe 2. Laita päähän ohut hiuspanta – tai ota edestä ylhäältä kaksi osiota ja kiinnitä ne hiuslenkillä kiinni pään taakse (siten, että hiuksista muodostuu otsalta pään taakse kulkeva nauha, kuten kuvassa). Tähän nauhaan tai hiuspantaan kiinnität seuraavissa vaiheissa muut osiot.

Vaihe 3. Jaa hiukset kolmeen osaan (kuten kuvassa). Jätä keskimmäiseen osaan suurin osa hiuksista. Kiinnitä keskimmäinen osio hiuslenkillä. Siirrä sivuilla olevat osiot hartioiden etupuolelle, jotta ne eivät ole tiellä, kun jatkat seuraaviin vaiheisiin.

Kaunis kampaus pitkille hiuksille vaiheet 1-3Vaihe 4. Käännä keskimmäinen nippu ylös kohti hiuspantaa, jotta hiuksista muodostuu nuttura. Kiinnitä hiuspinneillä. PS. Kiinnitä hiuspinnit pystysuoraan ristikkäin, niin sekä hiuspinnit että hiukset pysyvät paikoillaan.

Vaihe 5. Jatka nutturan asettelua pannan ympärille ja kiinnitä hiuspinneillä. Vedä hiuksia hieman ulospäin, jos haluat rennomman/löysemmän vaikutelman.

Vaihe 6. Ota sivuosio ja kieputa se kokonaan. Voit suihkuttaa kieputettuun osioon kevyttä pitoa antavaa hiuskiinnettä, jotta yksittäiset hiukset eivät hapsota.

Kaunis kampaus pitkille hiuksille vaiheet 4-6Vaihe 7. Vie kieputettu hiusosio vastakkaiselle puolelle ensin tehdyn nutturan yli, tee kieputetulla osiolla käännös nutturan sivulla ja vie kieputettua hiusosiota kohti nutturan toista sivua. Kiinnitä hiusosio hiuspinneillä nutturaan.

Vaihe 8. Tee samoin toisella puolella olevalle hiusosiolle.

Vaihe 9. Viimeistele kampaus hiuskiinteellä. Define Extreme Hold Hiuskiinne kiinnittää hiukset tukevasti ja pitää kampauksen paikallaan. Pidä hiuskiinnepulloa noin 20–30 cm:n etäisyydellä hiuksista ja suihkuta runsaasti valmiin kampauksen päälle.

Kaunis kampaus pitkille hiuksille vaiheet 7-9

 

 

 

 

Takaisin artikkeleihin