Arvonnan säännöt

Define/ Arvonnan säännöt 

  1. Arvonnan järjestäjä Orkla Care Oy/ Define (jäljempänä “Järjestäjä”). 
  1. Osallistumisaika alkaa kilpailujulkaisun julkaisemisesta 28.9.2023 jatkuen 8.10.2023. klo 23:59 asti. Kaiken kaikkiaan arvontajulkaisuja julkaistaan Define Instagramissa 1 kpl. Osallistuminen tapahtuu seuraamalla Define-tiliä ja kommentoimalla julkaisuun julkaisun ohjeiden mukaisesti. 
  1. Osallistumisoikeus. Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Alle 16-vuotiaiden osallistuminen edellyttää huoltajan nimenomaista hyväksyntää. 
  1. Arvonnan palkintoon kaksi (2) tuotepalkintoa Define hiustuotteita. Yksi tuotepalkinto sisältää vuoden hiustuotteet kahdelle. Palkinnon arvo on n. 110 € . Voittoa ei voi muuttaa rahaksi. 
  1. Arvonnan suorittaminen. Tuotepalkinnot arvotaan järjestäjän toimesta kaikkien osallistujien kesken 10.10.2023 klo 16.00 mennessä. Järjestäjä varaa tilaisuuden arpoa uuden voittajan, mikäli alkuperäiseen voittajaan ei saada yhteyttä ilmoitettujen yhteystietojen avulla viikon kuluessa arvonnasta, tai mikäli epäillään väärinkäytöstä tai muusta syystä. 
  1. Voitoista ilmoittaminen ja palkinnon toimittaminen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä, kun arvonta on suoritettu ja voittajan etunimi julkistetaan kilpailujulkaisun kommenttikentässä. Palkinnot toimitetaan postitse. 
  1. Henkilötietojen käsittely. Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja Orkla Care Oy:n kilpailuiden osallistujarekisterin tietosuojaselosteessa ja informointiasiakirjassa kuvatulla tavalla. Järjestäjä ei kuitenkaan luovuta osallistujien tietoja kolmannelle osapuolelle eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin ilman osallistujan erillistä lupaa. Voittaneiden osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi tietosuojalain mukaisesti. Voittanut osallistuja voi halutessaan pyytää järjestäjää poistamaan kaikki arvontaa ja palkintojen toimittamista varten tallennetut henkilötietonsa. Lisätietoja Orkla Care Oy:n tietosuojaperiaatteista löytyy osoitteesta  https://www.orkla.com/tietosuoja/  
  1. Järjestäjän vastuu. Järjestäjä ei vastaa arpajaisiin osallistumiseen tai palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla. 
  1. Muut ehdot. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kaikkia Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä. Kampanja ei ole Instagramin eikä Facebookin järjestämä, tukema, suosittelema tai sponsoroimia eikä kampanja liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin. Näin ollen kampanjaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta. Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Define.fi verkkosivuilla. 

 

Helppo juhlakampaus lyhyille hiuksille

Helppo juhlakampaus lyhyille hiuksille

Etsitkö helppoa juhlakampausta? Joskus voi olla vaikeaa ja
turhauttavaa muotoilla lyhyitä hiuksia juhliin. Mutta sen ei tarvitse olla vaikeaa! Kaja, Definen kampaajatiimistä, opastaa miten hiukset voi laittaa helposti ja miten saat superraikkaan juhlakampauksen lyhyisiin hiuksiin.

Lue lisää

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label