Brändi

Hiustenhoidon uusi, vaivaton aika on täällä: hiusalan ammattilaisten kehittämä Define hiustenhoito- ja muotoilusarja on vihdoin Suomessa.

 

Tarjoamme korkealaatuiset ja helppokäyttöiset, juuri sinun hiuslaadullesi ja elämäntyyliisi sopivat tuotteet, jotka löydät päivittäistavarakaupasta. Define on saanut alkunsa Norjasta jo vuonna 2002 ja se on ollut maan johtavia hiustenhoitomerkkejä siitä lähtien. Kaikki Define-tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

 

Kaikki alkaa ideasta

Tuotteidemme kehittäminen alkaa usein kampaajatiimin ideasta. Define-kampaajatiimi Norjassa perustettiin vuosi ennen brändin lanseerausta ja tunnetun kampaajan Lise Holm-Gladin toimesta. Lise, joka johtaa edelleen tiimiä, on valinnut joukon hiusalan ammattilaisia, joilla on työnsä kautta ainutlaatuista osaamista hiustuotteista ja erityistä tietoa Pohjoismaissa liikkuvista hiustrendeistä.

Kampaajatiimi on tärkeässä roolissa kaikissa tuoteinnovaatioissa. Tiimi kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan ideoistaan ja jakamaan kokemuksia uusista tuotteista ammattilaismarkkinoilla. Kun ideat on koottu, tuotteiden kehittäminen on seuraava vaihe prosessissa.

Tuotteiden kehittäminen

Tuotekehitystiimimme sijaitsee Norjassa ja siihen kuuluu kolme kemistiä ja yksi toksikologi. Definen vastaava tuotekehittijä on Silje Nome, jolla on kemian ja biotekniikan maisterin tutkinto NMBU:sta (Norjan biotieteiden yliopisto). Hän on työskennellyt hiustuotteiden kehittämisen parissa neljä vuotta ja osallistunut useille alan johtavien henkilöiden kursseille.

Silje ja hänen kollegansa kehittävät kampaajatiimin ideoiden perusteella tuotteita, jotka testataan Definen laboratoriossa – ennen kuin ne lähetetään testattavaksi Definen kampaajille.

 

Define-tuotteiden testaus

Uudet tuotteet käyvät läpi pitkän ja perusteellisen testausprosessin. Testaamme tuotteet alkuun huolellisesti Definen laboratoriossa, ennen kuin kampaajat puolestaan testaavat tuotteita. Olemme sitoutuneet eläinten hyvinvointiin ja takaamme, että mitään tuotteistamme tai ainesosistamme ei ole testattu eläimillä. Kaikki Define-tuotteet ovat vegaanisertifioutuja.

Usein ensimmäisen testin jälkeen tuotteisiin on tehtävä hienosäätöä kampaajien kommenttien perusteella. Näin prosessi jatkuu, kunnes kampaajat ovat hyväksyneet testatun tuotteen ja tavoiteltu laatu saavutettu. Tällä tavoin varmistamme turvalliset ja laadukkaat tuotteet.