Hiustrendit vaihtuvat nykyään tiuhaan tahtiin, mutta muutama teema kuitenkin nousee isommin esiin tänä vuonna. 1990-luku on varmasti isoin yksittäinen kokonaisuus, joka värittää tätä vuotta ja sieltä ammennetaan inspiraatiota niin kampauksiin kuin leikkauksiin. Alta löydät Definen poimimat teemat ja vinkit vuodelle 2023.

Kevääseen on hyvä lähteä puhtaalta pohjalta

Kuivan talvikauden jälkeen on hyvä kohdistaa huomio hiuspohjaan. Tänä vuonna hiuspohjaa hellitään monin eri tavoin, esimerkiksi päänahan hieronnan, joogan ja kuorinnan avulla. Kuten kasvojen ihoa, myös päänahkaa tulisi kuoria, jotta iho pääsee uusiutumaan. 

Kevään juhlakauteen voi valmistautua uudistamalla klassikkokampauksia, jotka kaikki trendaavat nyt pienillä viilauksilla. Banaaninuttura saa uuden ilmeen, kun hiusten latva jätetään vapaaksi nutturan ulkopuolelle ja kiharretaan.

Trendit

  • Hiuspohjan hyvinvointi
  • Klassikkokampausten uusi aalto

Definen tuotesuositukset
Prebioottipitoinen Mild & Sensitive shampoo & hoitoaine tasapainottavat päänahkaa ja edistävät sen hyvinvointia.  

Luonnollista pitoa juhlakauden kampauksiin Natural Hold hairspraysta, joka pitää lopputuloksen silti ilmavan kevyenä ja luonnollisena. 

Kesä on luonnollisesti ihana

Kesähius saa hulmuta luonnollisena tänäkin vuonna. Kun edessä on kausi, jota värittää rannat, puistot ja vaikkapa festarit, on vain sopivaa, että hiukset ovat huolettoman huolelliset. Tänä vuonna esimerkiksi helpot lettikampaukset saavat piristysruiskeen helmistä tai muista hiuskoristeista.

Rohkeimmille tämä vuosi tarjoaa mahdollisuuden myös ilmavampaan kesätyyliin erilaisen takatukkaleikkausten muodossa, jotka toimivat myös erinomaisesti wet-lookina

Hiuksia kannattaa myös suojata ja tänä vuonna siihen tarjoutuu oivia ratkaisuja esimerkiksi turbaani- ja huivikampausten muodossa.

Trendit

  • Clean look > luonnollisuus
  • Lettikampaukset
  • Hiuskoristeet

Definen tuotesuositukset

Vahvista huolettomia kesähiuksia ja anna niille lisää volyymia Define Strength
& Volume hiustenhoitotuotteilla
.

Pidä hiukset raikkaina kesäreissuilla tai anna ryhtiä kesäkampauksiin suihkuttamalla
Original kuivashampoota hiuksen tyveen.Kesän hiustrendit 2023

Syksy tuo mukanaan nautiskelun

Pimeneviin iltoihin voi lisätä piristystä leikkaamalla hiuksiin kasvoja kehystäviä kerroksia. Kerrokset myös liikkuvat kauniisti tuulessa ja niistä on helppo muotoilla näyttävä kampaus syysrientoihin. Leikkaus sopii myös mainiosti pipon alta pilkistämään.

Kampauksissa kesän letit saavat kaverikseen rusetteja ja ilmettä voi piristää sesonkiin sopivalla hiusnauhalla.

Hiuspohjaa voi ruokkia lisäämällä smoothieen kesän lopussa poimitut mustikat ja muita hiusten hyvinvointia lisääviä raaka-aineita. Sitä nauttiessasi saat helpotusta kesän aiheuttamaan rasitukseen hiuksissa ja muutenkin piristävän vitamiinilatauksen.

Trendit

  • Kerrokset
  • Hiusruokavalio

Definen tuotesuositukset

Hoida ja kosteuta kesän rasittamia hiuksia hyaluronihappoa sisältävien Weightless Shine -tuotteiden avulla.

Extra-pitoa kampauksille syysmyrskyihin antaa Definen Extreme hold hairspray.

Talvella sukelletaanmukavuusalueelle

Kylmä ja kuiva ilma luo omat haasteet hiusten hoitoon ja siksi tänä talvena suojaavat kampaukset ja hiuspohjan hoitaminen trendaavat vahvasti. Pipoissa kannattaa kiinnittää huomiota laatuun ja suosia luonnon materiaaleja. Kotitekoisilla liuoksilla ja öljyillä voi myös helliä herkkää hiuspohjaa ja edesauttaa hiusten hyvinvointia. Yön aikana hiuksia voi suojata erimerkiksi silkkityynyliinaa käyttämällä.

Kampaukset saavat talven juhlakaudella nousta 90-luvun tavoin korkeuksiin ja
olla näyttäviä. Hellävarainen lopputulos syntyy heatless-tekniikkaa hyödyntämällä. Myös “takkuisempi” grunge toimii inspiraationa juhlalookkien luomisessa. 

Trendit

  • Ilmavat föönaukset
  • Hiusten suojaaminen

Definen tuotesuositukset

Pakkanen, viima ja kuiva ilma kuivattavat hiusta, jolloin se janoaa extra-kosteutusta. Ylläpidä hiustesi kosteustasapainoa Define Moroccan Argan Oil -tuotteiden avulla.


Pidentämällä hiusten pesuväliä ennaltaehkäiset hiusten liiallista kuivumista. Välipäiviä helpottamaan Definen arjen sankarit: Brunettes- & Original kuivashampoot.